Tortellini med kräftstjärtar och thaisoppa


Foto: Martha Gustafson (jag)


Ingredienser (ca 4-6 portioner)
2 paket färska Tortellini (fyllda med t.ex champinjoner eller mozarella och tomat, vad hellst man gillar)
1/2 påse ruccola
15 st körsbärstomater
1 st paprika
1/2 liter Kelda Thaisoppa
360 g kräftstjärtar i lake

Gör så här:
Koka pastan (brukar vara ca 2-3min beroende på pastasort) och värm upp soppan. Skär tomaterna i halvor och paprikan i avlånga bitar. Servera i djup tallrik med ruccolan i mitten och pastan, grönsakerna och kräftstjärtarna spridda runtom. Häll sist på den uppvärmda soppan. Enkelt, supergott och lyxigt!

Har fått ursprungsreceptet från min kära vän Johanna Hellgren!

// Ät och njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0