Inspark vs utspark

Denna veckan är det inspark vid högskolorna i Jönköping. Själv flyttpackar jag inför lördag då lasset går till Göteborg och den nya lägenheten. Mitt kårensug blev dock för stort så ikväll drar jag och Kivve till Akademien och tar några öl där en sista gång. Så snart beger vi oss till hälsaparken och hänger med de som inte heller kan hålla sig från Akademien. Overallen är tom på! Men imorgon blir det mer flyttpackning igen.. Tillbaka till "vuxenlivet".


// Vem är det som står kvar? Data står när dom andra faller!

InspirationKänner hur den modemedvetene och trendspanande ådran i mig är påväg tillbaka.. Så fort plånboken blir större blir även mitt intresse större (läs: kan ägna mig åt mitt intresse). Jag älskar kläder.. Kan sitta och kolla på modebilder och inspireras hur länge seom helst. Modellerna är snygga, fotograferna skickliga och stylisterna makalösa.. Drömma sig bort och bli fängslad i den konst som bilderna faktiskt skapar. Fantastiskt och Farligt!


// In the rich mans world

Ny färgVar på A6 idag och strosade runt lite i affärer.. Provade lite kläder, tog en cheesburgare och upptäckte att det var dags för ny färg till håret. I varje spegel och provrum insåg jag bara mer och mer vilken tråkigt nyans mitt hår har.. Så det blev till att köpa en ljus gyllenrun hårfärg innan jag begav mig hemmåt.. Hoppas det blir bra!


// Machinarium

Längtar!

Jobbar min nästsista sommarjobbsvecka på ericsson nu.. Sen är det meningen att jag ska ha ett arbete inom Grafisk design. Men eftersom jag inte sökt så väldans många jobb och de jobb jag sökt inte gett några resultat, så blir jag kvar på Manpower ett tag till. Så länge jag har en inkomst så är jag nöjd. Men jag ska ta tag i jobbsökandet på allvar så fort vi flyttat till Göteborg i September.

Foto och redigering: Martha Gustafson (jag)


Ser fram emot den nya etappen av vårt (mitt och Kivves) liv nu.. Tjäna lite pengar, kunna inreda lägenheten, kunna äta lite godare mat och shoppa lite mer kläder. Kunna unna sig en resa eller två.. Ser fram emot att få påbörja framtiden med allt vad det innebär.. Få påbörja min så kallade karriär inom grafisk design. Jag längtar!


// För världen är du bara en enda människa men för en människa kan du vara hela världen!

RSS 2.0