Måhända är jag löjlig... Men vill ALLTID m...

Måhända är jag löjlig... Men vill ALLTID minnas den här kännslan. Överväldigad av lycka, framtidstro och självförtroende. Kanske bara ett litet steg. Men känner mig bäst.. On top of the world! Lyckorus! Vem behöver droger när man kan söka jobb och få dem :)


Two pics for you all

Tog dessa två med Photo booth på datorn tidigare idag.. Väldigt dålig kvalitet, jag vet.. Ska ta bättre bilder snart, jag lovar.. På hela lägenheten. Men ni får nöja er med dessa två tills vidare. Detta är i allafall mitt och Kivves vardagsrum.. Stort och luftigt. I ena änden av rummet har vi placerat soffa, hyllor och tv och i den andra änden har vi byrå, garderob och skrivbord. Man går in til både sovhörnan och köket bredvid växten på ena bilden och till höger om byrån på den andra bilden.. där är alltså en dörröppning. Toaletten finner man till vänster om byårn i bild nr 2. Och hallen och ytterdörren är in bakom väggen vid skrivborder.. Fler bilder kommer som sagt var inom kort.Mitt kaffe och min macka med brunost står på bordet... För jag gillar brunost :)


// Lite vin tack

I wanna be a super hero!


Dagens så kallade outfit...


"Ledig dag" idag... Fast när man är jobbsökande kan man väl kanske inte kalla sina lediga dagar för just lediga. Känns som det enda jag gör är att söka jobb.
Imorse ringde Academic work angående en tjänst som informatör här i Göteborg som jag sökt.. De ville kompletera lite uppgifter. Så det blev lite av en telefonintervju där på morgonkvisten. Det dumma var bara att jag säkert har sökt åtta informatörsjobb och i allafall tre av dem genom Academic work. Så jag vet inte riktigt vilken tjänst jag svarat på frågor åt. Till råga på allt så frågade hon i telefonen mig vad jag har för löneanspråk.. Och där sabbade jag väl den intervjun, om jag inte redan gjort det.. Vad fasiken har jag för löneanspråk?
Så idag har jag ägnat mycket tid åt att skriva ner vilka jobb det är jag har sökt på ett papper tillsammans med möjliga frågor och svar som skulle kunna vara relevanta att ha förberett vid en liknande situation som idag. Googlat lite kring lönen för en nyutexaminerad grafisk formgivare med.Shittibitti vad svårt det ska vara att söka jobb. Det är ju för fasiken ett jobb att söka jobb.
Men jag har i allafall en intervju den kommande veckan, så håll era tummar och tår... För även om det inte har sett så ljust ut på jobbfronten hittills så börjar det ljusna en aning nu. Skönt att känna att det i allafall går i rätt riktning.


// Dont break my stride

Möblera om

Imorgon drar vi till IKEA och köper soffan.. Plus lite annat smått.. så som duschdrapperi, glödlampor och gardiner mm. Nu ska vi upp på vinden och möblera om så vi får plats med den gamla soffan. Efter det tror jag att jag ska bege mig ner på stan och strosa runt... Får panik av att bara sitta inne vid datorn. Även om det är behövligt då jag söker jobb och arbetar med min portfolio.. Men måste röra på mig lite. Sen vid fyra blir det fika med Emmy. Ska bli kul!

Lite höstkläder som jag vill ha från Nelly:Bilden är klickbar...


// Tjingeling

Soffa

Denna soffa skulle passa fint i vårat vardagsrum...


// Kivik

Jackletande och finbesök

Snart kommer Heidi och Viktor på besök.. Så om 20min ska jag börja laga lite mat. Det blir fläskfileetgryta och klyftpotatis.. Gott gott! De ska hjälpa oss att sätta upp lite lampor och en klädhängare.. Lägenheten har betongväggar nämligen, så vi är i behov av en slagborr, vilket dom har med sig.

Börjar bli kallt ute nu.. Man märker verkligen hur hösten har börjat smyga sig på. Självklart kan det fortfarande vara riktigt varmt och gott i solen när den väl tittar fram. Men när jag beger mig iväg till jobbet vid 05.30 så är det riktigt kyligt. I torsdags var graderna till och med nere på enbart +6. Galet kallt! Så nu har jag börjat se mig om efter en varm jacka.. Inte en höstjacka, för det har jag. Men i år ska jag köpa mig en riktigt go och varm vinterjacka. Svårt bara att veta vilken man ska köpa. De bästa, de som verkligen värmer och är sådär långa, tjocka och goa.. kostar ju tyvärr några tusenlappar och det har inte lilla jag råd med. Så vi får se vad det blir för någon. Här är i allafall ngr från nelly.com som jag föll mig i smaken. Varierande prisklasser, allt från 700 till 70000 kostar de. Kan ni gissa vilken av dem som kostar 7000? Och vilken tycker ni är snyggast?


Klickbar bild...


// Time for some cooking

RSS 2.0