Tortellini med kräftstjärtar och thaisoppa
Foto: Martha Gustafson (jag)
Ingredienser (ca 4-6 portioner)
2 paket färska Tortellini (fyllda med t.ex champinjoner eller mozarella och tomat, vad hellst man gillar)
1/2 påse ruccola
15 st körsbärstomater
1 st paprika
1/2 liter Kelda Thaisoppa
360 g kräftstjärtar i lake
Gör så här:
Koka pastan (brukar vara ca 2-3min beroende på pastasort) och värm upp soppan. Skär tomaterna i halvor och paprikan i avlånga bitar. Servera i djup tallrik med ruccolan i mitten och pastan, grönsakerna och kräftstjärtarna spridda runtom. Häll sist på den uppvärmda soppan. Enkelt, supergott och lyxigt!
Har fått ursprungsreceptet från min kära vän Johanna Hellgren!
// Ät och njut!
Kommentarer
Trackback