I got work to do

Idag skiner solen mer än vad den gjort på länge.. Men tyvärr är det väldigt kallt fortfarande.. Kan inte låta bli att längta lite extra efter våren dock. Vill grilla, använda vårjackan (kan väl inte dröja länge innan den åker på), lapa sol, att det ska bli lite grönare (utan allergi tack), sitta på uteserveringarna osv. Ge mig vår nu.. snabbt!

I helgen blir det Vara, vilket har varit planerat sen ett bra tag tillbaka. Så ska bli kul att det äntligen blir av. Lördag till Söndag ska vi göra Club Kronan osäkert.. Ska bli roligt att hälsa på Adam och se hur han bor med.. Tror bestämt det blir våfflor när vi anländer med.. Inte illa!

Om 20 minuter ska jag vara nere på Akademien (kåren) och steka burgare. Jag, Laholm och KSM är det som jobbar ikväll. Ska bli kuligt. Hade väl hellre varit på Akademien som gäst än som "anställd" ikväll dock.. Men pengarna tryter så det är lika bra.. Och man kan ju inte gå till Kåren varje Onsdag, det går ju faktiskt inte för sig.. Är rätt trevligt att jobba ändå. Och vi tre har ju alltid kul, vart vi än befinner oss..// Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0